Wednesday, 8 October 2014

Testimoni Meal Shakes French Vanilla Shaklee: Tiada Lagi Masalah Sembelit, Sistem Imun Tubuh Lebih Kuat dan Membantu Kawal Pemakanan Anak yang Obes

Testimoni Meal Shakes French Vanilla Shaklee: Tiada Lagi Masalah Sembelit, Sistem Imun Tubuh Lebih Kuat dan Membantu Kawal Pemakanan Anak yang Obes

Meal Shakes Shaklee untuk mengatasi masalah sembelit anak-anak.meningkatkan sistem imun tubuh dan membantu mengawal pemakanan di kalangan anak yang obes


Testimoni: Pengambilan Meal Shakes French Vanilla Shaklee membantu;

  • mengatasi masalah sembelit di kalangan kanak-kanak akibat kurang mengambil serat dalam pemakanan harian, contoh, anak kurang gemar memakan sayur.
  • sistem imun tubuh anak menjadi lebih kuat. Anak-anak jarang jatuh sakit atau demam, dan jika mendapat demam, batuk atau selsema sekalipun, mereka lebih cepat sembuh.
  • membantu mengawal pemakanan di kalangan anak yang obes.


Kedua-dua ibu ini setuju Meal Shakes mampu mengatasi masalah sembelit anak-anak selain sistem imun tubuh lebih kuat malah membantu mengawal pemakanan bagi anak yang obes

Meal Shakes Shakes dapat membantu mengatasi sembelit kerana kandungan serat pemakanan yang tinggi.

Indeks glisemik Meal Shakes Shaklee juga rendah, memberikan tenaga yang berpanjangan dengan kawalan paras gula darah yang lebih stabil. Kandungan serat pemakanan yang tinggi serta indeks glisemik yang rendah membantu mengawal pemakanan gara tidak berlebihan, suatu ciri yang sesuai untuk mengawal pemakanan anak yang mengalami obes.

Selain daripada itu, Meal Shakes Shaklee merupakan multivitamin (mengandungi 19 vitamin - vitamin A, Bs, C, D dan E) dalam bentuk serbuk yang penting untuk sistem imun dan fungsi tubuh. Selain daripada itu, keseimbangan vitamin dan mineral ini membantu dalam metabolisme tubuh dan juga meningkatkan selera makan anak-anak.

Meal Shakes Shaklee juga mengandungi protein lengkap dengan 9 asid amino perlu yang penting untuk tumbesaran anak-anak.

Meal Shakes Shaklee boleh dicampurkan ke dalam susu botol atau minuman kegemaran anak-anak, menjadikannya suatu mulitvitamin yang mudah untuk diberikan, selain perisa French Vanilla yang enak. Hanya perlu campurkan sebanyak satu sudu teh sahaja setiap pagi, sekali dalam sehari dalam melengkapkan keperluan vitamin dan mineral harian anak-anak.

Photo: Shaklee Malaysia
(Nota: Jadikan Meal Shakes Shaklee hanya sebagai suplemen pemakanan untuk melengkapkan keperluan vitamin dan mineral serta nutrisi harian, bukannya total meal replacement yang menggantikan pemakanan harian anak-anak, kecuali atas nasihat doktor. Sebaik-baiknya amalkan pemakanan harian yang seimbang dan sihat kepada anak-anak serta jadikannya sebagai keutamaan).

[Klik Khasiat dan Kebaikan Meal Shakes French Vanilla Shaklee: Pilihan Minuman Berkhasiat untuk Seisi Keluarga]


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meal Shakes French Vanillla Shaklee BELI 3 PERCUMA 1

Promosi berlangsung sepanjang September hingga Oktober 2014

Dengan pembelian 3 canister Meal Shakes Shaklee, anda bukan sahaja mendapat 1 canister PERCUMA yang bernilai RM113.75, hasil jualan Meal Shakes promosi belian 3 canister percuma 1 ini pada harga RM341.25, sebanyak 10% akan didermakan kepada lebih 2000 rumah kebajikan kanak-kanak yang kurang bernasib baik.

Mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran RM65 memberi anda harga ahli yang lebih jimat.


Photo: Shaklee Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan Meal Shakes Shaklee?
Anda juga boleh melakukan belian sendiri secara online.
Klik untuk belian online sendiri. Kad kredit/ debit diperlukan.


Meal Shakes Shaklee


***Hubungi saya untuk konsultasi cara pengambilan produk yang betul dan berkesan.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai produk atau konsultasi
Call SMS WhatsApp 0196311031
Facebook : Kamalia Auderina Lee
Atau
" Like "
Facebook Page : Natural Safe Vitamins Dietary Supplements
Facebook Page : Set Bersalin Mesra Breastfeeding
Email : leekamalia@gmail.com

No comments:

Post a Comment