Friday, 12 December 2014

PRETZELICIOUS by Sutina eShoppe

PRETZELICIOUS by Sutina eShoppe


Saya ingin berkongsi kesedapan produk kawan sekolah menengah dahulu iaitu Pretzel Sticks dan Pretzels mini dengan nama PRETZELICIOUS. Memang sedap sehingga sekarang saya menempah batch kedua (batch pertama dibeli kononnya untuk perayaan Krismas di rumah ibubapa saya yang menyambut Krismas, tetapi sudah kehabisan dimakan anak-anak, mak, bapak dan saya sendiri hahaha...).

Boleh la jenguk-jenguk ke blog beliau terutama artikel berkenaan pretzel ini pada pautan yang saya berikan =}

PRETZELICIOUS by Sutina eShoppe

Antara variasi pretzel sticks dan mini pretzels serta perisa yang ditawarkan.

[Klik pada imej untuk pautan ke blog Sutina eShoppe - PRETZELICIOUS]

Photo: FB Sutinah Sulaiman
Photo: Sutinah Sulaiman

Batch pertama yang saya beli terdiri daripada perisa Chocolate Almond, Chocolate dan Butterscotch. Memang sedap hinggakan saya 'terpaksa' menempah batch kedua, lebih-lebih lagi Sutina eShoppe kini mengeluarkan edisi khas Krismas (chrsitmas limited edition) yang terdiri daripada perisa Green Apple, Orange dan Strawberry. Memang 'terpaksa' beli hahaha...

Photo: FB Sutinah Sulaiman


Antara testimoni termasuk daripada saya sendiri:


Photo: FB Sutinah Sulaiman
Photo: FB Sutinah Sulaiman
Sila tempah sekarang. Harga pun berbaloi-baloi (untuk rate Klang Valley, memang murah). Hehehe...

15 comments:

  1. Pretzel coklat mmg feveret..selalu sy beli kat 1 butik area bangi je.belum lagi try beli online utk pretzel ni.lagi best kalo dapat explore dan buat sendiri:)

    ReplyDelete
  2. Cantik dia letak dalam balang macam tu. Huda xpernah makan lagi. Dalam tu kuih cincin ka kak lia

    JommSihatDanCantik -> LUAHAN HATI SEORANG BAYI

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yg almond tu sedap ..tapi tak sabar nak try yg limited flavor

      Delete
  4. Replies
    1. cepat je habis huhu anak-anak sume suka

      Delete
  5. Wah..tak sempat sampai krismas dah habis..hehe best sedap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengkali batch kedua sik sempat juak survive, mesti mok tapok hahah

      Delete
  6. Macam sedap jer..tak pernah makan lagi..nak buat memang tak rajin,nak kena beli jugak ler...

    Tips Awet Muda

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap pretzal ni, belum pernah cuba lagi. Bolehlah order lepas ni.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    ReplyDelete